Regementsgatan94 , 217 51 Malmö

KROPPSBEHANDLINGAR

KROPPSBEHANDLINGAR

En talgkörtelcysta, eller aterom, är en ofarlig knöl i en hårsäck någonstans på kroppen. Knölen bildas när talgkörteln utlopp täpps igen. I takt med att körteln fortsätter att producera talg, samlas detta under huden och en talgknöl uppstår. Opereras bort under lokalbedövning. 
 
Ytliga fettknölar kan opereras bort under lokalbedövning om de ger besvär.
 

Ådernät

 Ytliga åderbråck kan uppstå i alla åldrar. Åderbråck är tunna, ytliga, synliga brott i blodkärlen. Deras färger sträcker sig från rött till blått och lila. Det finns olika skäl till att drabbas av ådernät. Hormonförändringar, graviditet, övervikt eller åderbråck är vanliga orsaker. En bidragande orsak kan vara att du sitter still eller står mycket. En annan orsak kan vara underliggande åderbråck.

Injektionsbehandling

Läkemedlet som vi använder heter Aethoxysklerol.

Behandlingen innebär små stick i huden av en väldigt fin nål. Ibland kan man känna att det svider till lite.

Antalet behandlingar beror på hur många ådernät man har och hur grova de är, vanligtvis behövs mellan 1–3 behandlingar.

 

Celluliter

 Vill du reducera fettdepåer, celluliter och slapp hud?

På CMC använder vi preparatet Cellutrix som är en specialutvecklad formula som skapar en mikrocirkulatorisk stimulering som slätar ut ojämnheter på huden och har en sammandragande effekt samt minskar mängden av fettdepåer. Preparatet innehåller bl.a. hyaluronsyra, vitaminer och mineraler.

Hur går behandlingen till?

Vi använder små tunna nålar och preparatet injiceras in under huden.

Behandlingsområden:

Ben, rumpa, buk, armar.

Behandlingsförslag

1 behandling per vecka under 4-6 veckor. Upprepas 1-3 gånger per år.

Bodyshaping

HIFEM – High Intensity Focused Electro Magnetic technology är en icke invasiv träningsmetod som används för att effektivt och skonsamt bygga muskler och bränna fett. 30 minuters behandling för mage motsvarar ca 30.000 sit-ups. Ett träningspass kan öka muskelmassan och bränna fett på samma gång.