Regementsgatan94 , 217 51 Malmö

Fillers

Vilka områden kan behandlas med fillers?


· Förstora och förbättra formen av läppar
· Ta bort sura mungipor
· Ge hela ansiktet ett lyft genom att förstärka kindbenen
· Tear-through behandling
· Skapa skarpare haka och käklinje
· Föryngra huden i ansiktet
· Föryngra händerna
· Minimera ärr skador
· Fylla ut nasiolabiala folds
 
Vad är fillers?

Alla fillers är baserade på hyaluronsyra och är icke-permanenta. HA finns naturligt i människokroppen och den bryts successivt ned med takt att vi åldras.

Beroende på vilket område som behandlas används olika typer av filler. En mjukare variant fungerar bäst för läppar, medan en käklinje som ska förstärkas kräver en lite tjockare typ av filler. Fillers kan vara mellan 6-24 månader beroende på vilken produkt och område man ska behandla. Resultatet syns direkt efter behandlingen. Dock brukar vi säga att slutresultatet uppnås efter 2 veckor. Resultatet är individuellt. 

Konsultation:

Innan din behandling så ses vi först på en konsultation där vi går igenom önskemål och förutsättningar, där vi också gör en helhetsbedömning och berättar vad vi tror ger den bästa och mest naturliga resultat. Vi går även igenom kostanden for din behandling. Om du är en ny kund hos CMC så krävs det att du får 48h betänketid innan vi utfor din behandling.

Du får också relevant information om din behandling som tex eftervård och komplikationer. Behandlingen tar ca 30-60 minuter beroende på vad och hur mycket som ska behandlas?

Att tänka på:

Inför behandling rekommenderas att blodförtunnande mediciner undviks och att du är vid god hälsa i det behandlade området, d.v.s. inga utslag. Denna behandling är inte lämplig för dig som är gravid eller ammar. En dag efter behandlingen bör du undvika att massera det behandlade området. Undvik även bastu och solning. Ansträngande fysisk aktivitet ska undvikas det första 24 timmarna.