Regementsgatan94 , 217 51 Malmö

HUD

Cystic acne

 Till skillnad från akne förekommer cystisk akne vanligtvis i stort antal i ansiktet, men kan även hittas på rygg, bröst, axlar och armar. Denna typ av akne skiljer sig från andra, lättare typer eftersom den sitter djupare under huden. På grund av djupet och graden av inflammation är cystisk akne orsaken till ärrbildning efter akne, så det tar längre tid att bli av med cystisk akne än att behandla vanlig akne. På CMC behandlar vi cystisk akne med injektionsbehandlingar och som försvinner inom 24-48 h.

 

Hudflikar

 Hudflikar är helt godartade hudförändringar och mycket vanliga. Du kan hitta dessa över hela kroppen, men de är vanligast i armhålor, runt halsen , i ljumskarna men även på halsen och i nacken. Hudflikarna tas bort manuellt.

 

Skinbooster

 Skinbooster är en tunn flytande gel som injiceras i huden för att återställa fukt inifrån. Den tillför hyaluronsyra och stimulerar kollagen, som går förlorad när huden åldras. Effekten av Skinbooster är att huden far en lyster,  mer elastisk och ser slätare ut.  Denna behandling är lämplig för vuxen hud i alla åldrar som behöver en rejäl fuktchock inifrån. Den förbättrar gradvis din hy genom att öka elasticiteten och mjuka upp fina linjer och mindre defekter på hudens yta. Resultatet är en fräschare look, mer lyster och en jämn hudton.

 Vi rekommenderar vanligtvis 3 behandlingar med 4 veckors mellanrum för bästa resultat. Kliniska studier har visat att långtidseffekterna av Skinboosters behandling avsevärt kan förbättra elasticiteten i huden i ansiktet och händerna i upp till 12 månader efter den första behandlingen.